Известие

Collapse
No announcement yet.

Задната чистачка отказа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задната чистачка отказа

Вчера докато валеше и си бях пуснал чистачките, като взех да връщам назад, и нали ми се включва задната чистачка, тя взе че направи полвин оборот и спря по средата на стъклото. Предните си работят, и се чудя дали са на един бушон и къде ли е проблема. Някой ако има идея от какво е да сподели.
    alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
    Honda Hr-v 4x4 1.6

бушона се намира в таблото под волана и е първия (от ляво на дясно)на втория ред отдолу нагоре. 15А.
    ако не е изгорял, значи моторчето е дало фира.....
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Благодаря, сега ще погледна
      Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
        бушона се намира в таблото под волана и е първия (от ляво на дясно)на втория ред отдолу нагоре. 15А.

Браво бре ! И от електроника ли разбираме.

Бтв,дано е бушона,да нямаш големи главоболия.
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Ами погледнах бушона и не е изагорял, но пък тоя бушон който си описала не е 15А ами е 10А при мен. Аз имам книжка ама е на немски и нищо не отбирам, иначе там ги пише. По прегледах всички бушони които са 15А, но няма изгорял, прегледах и някой други.
          Благодаря отново все пак
          Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

Първоначално публикувано от mohi
            Ами погледнах бушона и не е изагорял, но пък тоя бушон който си описала не е 15А ами е 10А при мен. Аз имам книжка ама е на немски и нищо не отбирам, иначе там ги пише. По прегледах всички бушони които са 15А, но няма изгорял, прегледах и някой други.
            Благодаря отново все пак
            по книжка го дават 15А и трябва да е там където ти описах. ако нямаш изгорял бушон трябва да погледеш моторчето, ако влязла вода от някъде сигурно е изгоряло.....
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
              Първоначално публикувано от lyuli

Браво бре ! И от електроника ли разбираме.

Бтв,дано е бушона,да нямаш големи главоболия.
              ти пък какво се чудиш не помниш ли тази тема

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight=

Comment

Махни бушона и карай така до като не свалиш целия махенизъм....като се свали се разглабя и се чисти до блясък и след това в 80% си готов.

Ако обачи си караш с бушончето щом е здраво в един момент много вероято е да видиш пушек от зад...и тогава кофти.
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

открих и сканираните файлове за бушоните.

Comment

МММММ Да права си колежке, аз просто съм гледал и тея дето са за резерва най в ляво, но бушона е здрав.
                    Благодаря пак
                    Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

Колега имах същия проблем ... първо цъкни праскалките да видиш дали ти пръскат по задното стъкло (при мен не пръскаха, маркучето се беше извадило, пръскаше в кората и моторчето беше затлеясало). Сменяш го и си ти !
                      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от nastybg
                        Колега имах същия проблем ... първо цъкни праскалките да видиш дали ти пръскат по задното стъкло (при мен не пръскаха, маркучето се беше извадило, пръскаше в кората и моторчето беше затлеясало). Сменяш го и си ти !
                        не съм сигурна, че има връзка, ама пробвай де

при мен например пръскалката на задната чистачка изобщо не работи, но самата задна чистачка си работи (без вода), поради модификация ) хихи

Comment

Working...
                        X